Als textiel zelf mocht kiezen…

Bij ons is uw kleding in veilige handen
Shoppen is één van de meest geliefde vrijetijdsbestedingen van de moderne mens. En binnen deze ‘hobby’ neemt de aankoop van kleding de belangrijkste plaats in. Als we dan toch zoveel tijd en geld investeren in wat we dragen, is het toch logisch dat we ook zo lang mogelijk willen genieten van onze favoriete spulletjes.

Jammer genoeg ontbreekt het ons vaak aan tijd en goesting om die berg was aan te vallen. Of we hebben niet de nodige kennis om hardnekkige vlekken te lijf te gaan. Resultaat: die kleding waar we zo lang naar zochten, gaat sneller dan voorzien naar Spullenhulp. Zonde van dat schitterende jurkje of die dure mantel.

Gelukkig zijn er nog de ruim 400 leden van de Federatie van de Belgische Textielverzorging. Bij hen kunt u terecht voor professioneel advies en al de wasproblemen die u niet het hoofd kunt bieden. Onze leden beschikken niet alleen over de beste professionele machines en reinigingsproducten. Ze kunnen ook terugvallen op een gedegen opleiding – met bijscholingen houden ze hun knowhow over de nieuwe textielontwikkelingen voortdurend up to date – en een jarenlange ervaring.

Bovendien hebben ze stuk voor stuk een hart voor textiel. Het is uw garantie dat de kleding die u aan hen toevertrouwt met het nodige respect en kennis van zaken zal behandeld worden. Met dezelfde zorg zal uw vakman-textielverzorger trouwens uw andere textielproducten, zoals tafellinnen,tapijten of gordijnen door zijn handen laten gaan.
Lees verder:

Aanbod dienstverlening

We care for nature

Heeft u een klacht?

Tips van de professional

Wegwijs in de symbolen

Veel gestelde vragen